Урок по плуване

Басейн за малки и големи!

САМО от 28 август до 1 септември – свободно плуване на деца под надзора на ръководител-спасител. Вижте каландара ТУК за да резервирате място за Вашето дете.

Нашата любима треньорка Лидия ще бъде в заслужен отпуск от 28.08 до 4.09 включително. За да могат децата да продължат с любимият си спорт без да нарушават своя ритъм на тренировки и да им спестим стреса от нов треньор само за седмица им предлагаме „свободно плуване за деца“. Какво е това:

– Децата влизат в басейна и са под надзора на ръководител-спасител. Не се допускат родители и възрастни.

– Всяко дете ще бъде оборудвано с необходимите му аксесоари за плуване според нуждите му.

– Децата плуват според възможностите си и участват в игри организирани за да ги стимулират да плуват.

– Цена 15лв, продължителност 45мин. или докато се умори малкия спортист. Записване през КАЛЕНДАРА.

Нашият басейн се пречиства с една от най-добрите системи базирани на солна електролиза. Този начин на почистване е сред най-натуралните, защото при него не се налага добавянето на вредни химикали. Солната електролиза е сред най-щадящите за здравето. Солената вода в басейна, подобно на морската, подобрява кръвооросяването, стяга съединителната тъкан и прави кожата по-нежна. Освен това не причинява алергии или дразнения на очите или на кожата, дори тя да е по-чувствителна. Не на последно място – водата е мека и приятна на допир, а въздухът около басейна – по-чист.

Тренировка на деца

Нашите треньори са изключителни професионалисти и преподаватели с подход към децата. За нас първата задача е вашето дете да обикне водата и да се забавлява в басейна. Когато това стане, да се научиш да плауваш става неусетно и с удоволствие.

Вашата тренировка е гарантирана САМО ако сте направили резервация през нашия календар. Изисква еднократна регистрация. При затруднения позвънете на 0877 615343

Kарти Мултиспорт НЕ важат за тренировки.

Календар за резервации и Цени за плуване с треньор

Еднократно посещение с урок25лв.
Карта 4 посещения с урок за 1 месец95лв.
Карта 10 посещения с урок за 45 дни225лв.
Индивидуален урок50лв.
Не работим с карти за спорт

Отстъпки за карти

  • Братя / сестри – 10%
  • Ученици на АБВ Академия – 10%
  • Братя/сестри ученици на АБВ Академия – 20%